Željko DSM Nutritional Products Ruma (veterinar)

"Studio stranih jezika “Greenwich” predstavlja modernu i veoma fleksibilnu školu gde smo zaista uspeli da unapredimo nivo znanja svog engleskog jezika. Časovi su interesantni, a dobro je što možemo svaki naredni čas da planiramo sa svojim profesorom.
Samo reči hvale sa moje strane".

Jovana Labus DSM Nutritional Products Ruma (PA)

"Škola Greenwich omogućava kreativni pristup učenju prilagođen svakom korisniku, predavača koji će Vas motivsati, podsticati na rad i preneti znanje na najbolji mogući način. Uz detaljno pripremljene časove i maksimalno profesionalni princip rada usvajaju se nove reči sa lakoćom a gramatika postaje jednostavna.
U školi Greenwich uspeh je zagarantovan".

Jelica Šikman DSM Nutritional Products Ruma (Financial Manager)

"Pohađala sam dosta kurseva iz engleskog jezika u raznim školama i moje znanje je uvek bilo na nivou Pre Intermediate. Zbog potreba posla sam morala da imam viši nivo znanja. U Greenwich školi zahvaljujući Aleksandrinoj metodi rada ja sam sa uživanjem prihvatila učenje engleskog. Za razumevanje gramatike (koja je meni uvek bila problem) zahvalna sam Olgici. Časovi sa Snežom su za mene bili uvek izazov, test, provera znanja....uživanje...
To što sam danas Upper Intermediate nivo mogu da zahvalim ovom TRIO FANTASTICO".

Biljana Dobrić (roditelj)

"Škola stranih jezika Greenwich je škola koju moj sin Aleksa pohadja već par godina. Lično sam radom u školi prezadovoljna jer rezultati koje moj sin postiže u redovnoj školi su odlični. Čak štaviše, u odnosu na njegove drugare u odeljenju,on je mnogo uspešniji u znanju engleskog jezika. Kompletna oraganizacija u Greenwich-u, od predavanja po programu škole, pa do slobodnih aktivnosti u toku časova, su učinile da moj Aleksa zavoli engleski jezik i bez ikakvih problema uspešno savladava sve svoje školske obaveze. Hvala profesorima Greenwich-a.
Nastavićemo saradnju i toplo preporučujem roditeljima ovu školu".

Nemanja Maravić (učenik 3. razreda gimnazije u Rumi)

"Kao neko koje u ovoj školi proveo više od 10 godina i koje tu skoro od samog osnivanja, zaista ne mogu da kažem bilo šta loše. Sve od profesora do uslova, pa do podrške na samom FCE ispitu je bilo više nego sjajno.
Hvala Vam za sve ove divne godine!".

Katarina Georgijević.(učenica 5. razreda osnovne skole)

Ovo je nešto sto nas cini ponosnim i srećnim da naš rad nije uzaludan. Da uz rad, može i dobra zabava a svakako i odlični rezultat. Mislim da je ova preporuka sama za sebe sve govori.
"I go to this school about 5 years. I learned a lot. I think that without this school my knowledge of English would be very poor. We have parties, quizzes, sometimes competitions in the class. I went on the English competition and I’ve had really good results just because of this school. Teachers are very good and they always help me and my friends.
I meet a lot of new friends in this school. I will keep going to Greenwich and I totally reconise it to you! Katarina Georgijević".

Živko Andrijević (đak treće godine ekonomske škole u Rumi)

"Proveo sam mnogo vremena u ovoj školi i drago mi je što sam bio jedan od učenika. Upoznao sam nove drugare i proširio svoje znanje i napredovao u svakom smislu. Najveća zahvalnost pripada nastavnicima koji su me uvek gurali napred.
Uvek ću pamtiti vreme provedeno u ovoj školi."