Snežana Stanojević

– Nakon dolaska iz Londona, gde sam se školovala, radila i živela 10 godina, odlučila sam da započnem posao ovde. Studije sam započela na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu a uspešno ih završila u Londonu na University of North London.

– Pošto sam i tad želela da podelim svoje iskustvo učenja stranog jezika sa drugima, završila sam i CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) isto u Londonu i ubrzo sam našla posao na Bromley College of Further and Higher Education.
Tamo sam radila nekoliko godina i stekla neprocenjivo iskustvo. Naučila sam kako se teorijsko znanje primenjuje u praksi i to sam želela da prenesem i na svoj posao ovde u Srbiji što i dan danas činim.


References

– CELTA – Teaching practice – ‘Nina was firmly in control of the planning and execution of her lessons. She always presented her target language methodically and referred to her input notes to ensure accurate staging. She devised effective concept questions and timelines, provided adequate visuals and made significant progress in producing natural sentence models when drilling.’
‘Snežana was a respected and much valued colleague in the Languages Team. During this time she proved to be efficient, reliable, conscientious and highly professional. She is a good team contributor, is quick to show initiative and to take on responsibility. Her course preparation and planning along with her teaching is to a high standard. She is sensitive and responds well to student needs and has good working rapport with students and colleagues alike. Her students achieved very good results and progressed well.’ –  Mrs Gaynor Adey , Curriculum Team Leader for Languages EFL & ESOL, Bromley College of Further and Higher Education.

 

Olgica Milutinović

– Posle završenog jezičko-društvenog smera u gimnaziji Stevan Puzić, 2005. godine, upisala je Filozofski fakultet u Novom Sadu. U junu 2009.godne je dipolomirala na Katedri za engleski jezik i književnost sa prosekom 9.08. Posle godinu dana, upisala je i postdiplomske studije iz engleske književnosti.

– Zvanično radno iskustvo započela je u Studiju za strane jezike My School u Novom Sadu.
No, nakon dipolomiranja se zaposlila u dve osnovne škole u Rumi. U septembru 2010. godine započela je uspešnu saradnju sa Studiom stranih jezika Greenwich. Zaposlena je na mestu profesora engleskog jezika već dugi niz godina sto joj je omogućilo da radi sa polaznicima različitih nivoa i uzrasta i da dalje usavršava svoje znanje i veštine.

– Takođe se bavi prevođenjem i lekturom. Iz godine u godinu se trudi da kontinuirano unapređuje svoje znanje, veštine, metodiku i didaktiku rada pohađajući seminare i međunarodne konferencije, kao i učestvujući u međunarodnim projektima.
Mogu slobodno kazati da je ona vrlo cenjena i voljena kako od strane đaka tako i od samih kolega.

 

Aleksandra Jeremić

– Aleksandra je diplomirala na Filozofskom fakultetu Beogradskog Univeziteta na katedri za Arapski jezik i književnost 2008. godine.  Te iste godine je položila i Certificate in Advanced English (C1), University of Cambridge, a godinu dana kasnije i Business English Certificate Vantage, University of Cambridge.

– Nakon svršenih studija je kratko vreme radila u osnovnoj i srednjoj školi. Počela je uspešnu saradnju 2010. godine, sa Studiom stranih jezika Greenwich gde je cenjen i vredan član. Moram kazati da je Aleksandra  uznapredovala u svim veštinama i celokupno iskustvo podučavanja engleskog jezika je dignuto na vrlo visok nivo. Posebno je pokazala interesovanje za mlađe učenike sa kojima postiže sjajne rezultate.

 

Maja Surčinski

–  Završila je Filoloski fakultet 2011. godine, Katedra za iberijske studije, španski jezik i hispanske književnosti. 2013. je završila i master akademske studije, na Filološkom fakultetu u Beogradu. Nakon završenih akademskih studija stekla je zvanje master profesora jezika i književnosti.

– Od septembra 2013. radi kao profesor španskog jezika u Tehničkoj školi ‘Milenko Verkić Neša’,a od februrara i kao nastavnik španskog  jezika u OŠ ‘Simeon Aranički’. Od ove školske godine možemo ponosno kazati da se Maja pridružila i našem timu u studiu stranih jezika ‘Greenwich’ gde drži časove španskog i engleskog jezika.

 

Benita Živković

– Benita Živković je predavač za nemački jezik. Studirala je germanistiku na Filozofskom fakultetu na univezitetu u Novom Sadu. Radila je u nekoliko privatnih školi u Rumi i jednoj osnovnoj školi. U studiu stranih jezika Greenwich je od 2015. godine.